blog banner

Atelier de pictura la festival

Saptamana trecuta am participat cu drag si sufletul deschis la Festivalul Simfonia Prietenei. Am fost invitati de Asociatia Alfa Grup sa ne alaturam prin activitatea de creatie artistica cu dorinta de a integra socio-cultural copii si tinerii cu nevoi speciale.

A fost atat de frumos sa pictam despre soare (simbolul pe care l-am ales pentru tema festivalului) atat pe tricouri, cat si pe hartie. Atelierul de pictura a fost un real succes, o multime de copii si tineri au ajuns sa picteze pe tricouri, dupa care au primit si diplome. ❤ Rasplata noastra – pe chipurile lor se afla mereu un zambet adorabil.

Krisztina, Sonia, Adina, Alexia si Stefania, studente la cursurile de arta de la Jitariu Studio, au fost alaturi de mine pe tot parcursul activitatii de creatie. Dedicate si cu emotie, au completat de minune echipa de voluntari, iar aceasta experienta artistica o vor putea pastra ca o amintire unica a adolescentei.

Copilaria si adolescenta este o colectie de imagini ce influenteaza viitorul, iar noi, cei mari (modele in societate :D), avem optiunea de a alege pentru ei cele mai frumoase amintiri din viața lor.

Iata si energia plina de voie buna de la festival


Afla mai multe detalii despre toata activitatea de la festival si despre actiunile pe care organizatorii de la Simfonia Prieteniei o sustin cu multa implicare in comunitatea noastra.

Emoție, iubire, colecționează amintire – It’s all about art!

#ancajitariugliga #jitariustudio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*