blog banner

Licitatii pentru arta la Art for Broken Heart

Art for Broken Heart – Eveniment caritabil, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 la Centrul de cultura urbana, Cluj

Peste 200 de copii, adolescenti si tineri abandonati de parinti, care au suferit abuzuri fizice si psihice sau care provin din familii foarte sarace vor putea spera la o viata mai buna cu ajutorul banilor adunati in cadrul licitatiei Art for Broken Heart.

Alaturi de organizatorii Asociatiei Alfa Grup, pictorii clujeni si copii cu talent artistic si-au donat lucrarile pentru sansa la educatie, dezvoltare armonioasa si sanatoasa a copiilor abandonati, a celor defavorizati si a tinerilor care parasesc sistemul de protectie.

Din dorinta de a aduce sprijin si un zambet acelor tineri, la evenimentul caritabil au participat cu lucrari si cursantii atelierului de creatie Jitariu Studio.

Prin dedicatie si emotie a fost sustinuta cu succes cauza editiilor Art for Broken Heart, unde impreuna s-au creat si donat tablouri superbe, printre care si cele semnate de Anca Jitariu Gliga –  „What Tears can Bring”, „Sunt aici”, „Calator”, „Sunt eu” si „Floare de colt”.

Peste 50 de lucrari au fost licitate si cumparate de iubitorii de arta, iar suma a fost 100% donata pentru cauza reprezentata de Asociatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*