blog banner

Licitatii pentru arta la Art for Broken Heart

Art for Broken Heart – Eveniment caritabil, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 la Centrul de cultura urbana, Cluj

Peste 200 de copii, adolescenti si tineri abandonati de parinti, care au suferit abuzuri fizice si psihice sau care provin din familii foarte sarace vor putea spera la o viata mai buna cu ajutorul banilor adunati in cadrul licitatiei Art for Broken Heart.

Alaturi de organizatorii Asociatiei Alfa Grup, pictorii clujeni si copii cu talent artistic si-au donat lucrarile pentru sansa la educatie, dezvoltare armonioasa si sanatoasa a copiilor abandonati, a celor defavorizati si a tinerilor care parasesc sistemul de protectie.

Din dorinta de a aduce un sprijin si un zambet acelor tineri, la evenimentul caritabil au participat si cursantii atelierului de creatie Jitariu Studio. indrumati de artista Anca Jitariu Gliga.

 Prin pictura si emotie a fost sustinuta cauza editiilor Art for Broken Heart, unde artista Anca Jitariu Gliga a creat si donat tablourile „What Tears can Bring”, „Sunt aici”, „Calator”, „Sunt eu” si „Floare de colt”.

Lucrarile donate din cadrul atelierului Jitariu Studio (toate lucrarile au fost licitate si cumparate de iubitorii de arta)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*