blog banner

Lucrarea mea in proiectul artistic Sentiment la Bickerton Grace Gallery, Londra

În 2021 am acceptat o provocare tare frumoasă, numită ‘Sentiment Collection’. Proiectul care va avea continuitate nelimitată, consta în a crea o lucrare care să te descrie cel mai bine ca artist, astfel am decis să imi prezint prin culoare diferitele părți ale vieții mele: artist plastic, profesor, femeie și mamă. Am selectat o pânză mare, culori acrilice, culori de ulei și contururi aurii 3D. După ce am simțit că am terminat pictura, am privit-o pentru câteva zile înainte să aleg cel mai potrivit titlu. ‘Piesa care lipsește’ ar fi traducerea pentru ‘The Missing Piece’, în special pentru că îmi imaginam deja divizarea ei în cele 1000 de bucăți.  Sunt sigură că fiecare piesă de puzzle își va găsi proprietarul care poate se va regăsi la rândul său și în povestea lucrării mele, prin urmare, artiștii, colecționarii, toți vom face parte din această uimitoare împărtășire și conectare prin mediul artei.

Galeria Bickerton Grace sărbătorește ‘Sentimentul’ cu 100 de artiști care își vor crea propria piesa de Sentiment și vom concluziona colectia impreuna printr-o expoziție și o carte.

Anne-Marie Bickerton

Citește mai multe despre pagina mea de profil la Bickerton Grace Gallery.

Ideea și povestea din spatele lucrării de artă „The Missing Piece”

Am început de la ideea de a picta portretul unei femei cu trăsături asiatice, influențată de trecut, parcă neclintită în prezent și absorbită de viitorul necunoscut. Detaliile pentru EA și călătoria ei prin timp au fost inspirate din viața femeilor pe care le-am întâlnit până acum. Femei independente, puternice, indiferent de statutul lor. Că sunt antreprenoare tinere și mame cu familie mare sau singure, mereu le văd înconjurate de o energie care parcă ar schimba lumea. După ce am adunat toate aceste “ingrediente”, alături de cele mai armonice culori și căutări ale unor tehnici complexe, am construit silueta feminină ca un simbol emblematic pe care o numesc LEY.

Ideea generală a lucrării este despre femeia în mijlocul călătoriei ei spirituale, călătorind din misteriosul Orient, prin mozaicurile Greciei Antice și până în Occidentul influențat de stilul bizantin.

Fiecare cadru de culoare reprezintă o stare de spirit diferită – anxietate, frică, speranță, îndoială, pace, empatie, dragoste, tristețe. Toate aceste sentimente „trăiesc” în același timp în inima și mintea lui LEY, care, treptat îi construiesc caracterul și astfel îi reflectă latura umană.

În ultimele luni, am pictat această călătorie plină de culoare ca o amintire a tot ceea ce m-a inspirat până astăzi. Poate fi copleșitor atunci când creez ceva cu un mesaj atât de semnificativ, mai ales atunci când totul începe de la o simplă pată de culoare și întotdeauna cu un strop de emoție personală. Am fost tare inspirată de acest proiect, prin urmare, îmi doresc să compun o serie de siluete feminine emblematice, iar mesajul principal să devină o influența pozitivă în viața femeii cu suflet sensibil, blând, dar în același timp puternic și încrezător.

Pe măsură ce trecem printr-unul dintre cele mai dificile și mai incerte momente, sper că această lucrare divizată în 1000 de piese de artă să inspire pozitiv și să împărtășească dragostea prin această formă de artă.


This image has an empty alt attribute; its file name is in.lucru_-1-783x1024.jpeg
în studio

LUCRAREA FINALĂ

This image has an empty alt attribute; its file name is the.missing.piece_.png
Photo made by Bickerton Grace Gallery

Instagram video of how Anne-Marie received the artist work

Instagram video made by the gallery

Cumpără una sau mai multe din cele 1000 de piese unice

Fiecare piesă este montată pe o bază de foiță de aur de 24 de carate prin care trece un fir de aur. Acest fir de aur conectează toate piesele împreună cu artistul și, la rândul lor, toți proprietarii pieselor din Colecția Sentiment.

Încadrată într-o ramă de lemn pictată în negru, fiecare piesă de puzzle este semnată și numerotată, gata de dăruit și de colecționat.

Prin crearea și împărțirea în piese unice de puzzle, această operă de artă oferă o legătură cu adevărat uimitoare între familie, prieteni, colegi și iubitorii de artă din orice colț de lume. Ca deținător al unei astfel piese de artă de colecție unică în ediție limitată, vei face parte pentru totdeauna dintr-un grup special de colecționari.

Bickerton Grace Gallery

Călătoria pieselor de puzzle/”sentimentelor”

Călătoria “Sentimentelor” a început deja. Celebrități, actori, muzicieni de renume, personalități sportive, designeri și iubitori de artă au început să se conecteze și dețin deja o parte din această poveste sentimentală, având acum o înțelegere reală și adevărată a conexiunii umane prin acest mediu de artă.

Nu există un dar mai real decât darul „Sentimentului”.
Fiecare piesă este semnată și numerotată individual.

This image has an empty alt attribute; its file name is order.img_.jpg

COLECȚIONEAZĂ PIESA DE SENTIMENT PENTRU TINE SAU CEI DRAGI

de la BickertonGrace Gallery in Londra


COLECTIONEAZA DIN ATELIERUL ARTISTEI URMATOARELE PIESE AFLATE IN ROMANIA:

In stock
-15 pieces in the artist Studio-
Nr. 6; 7; 9; 10,11; 12,13; 14,15; 16,17; 18,19; 20,21; 22,23; 24,25; 26; 27; 28; 29

Discount code: ArtistFreeShipping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*