blog banner

PICTURA LA EVENIMENT / LIVE PAINTING

Artistul Anca Jitariu Gliga picteza live momentul tau!

Propria piesa de arta creata in timpul ceremoniei tale este cel mai nou concept adus in atentia protagonistilor de la evenimentul mult asteptat.

Spre deosebire de divertismentul care se opreste odata cu incheierea petrecerii, pictura realizata in direct devine o amintire tangibila pana la adanci batraneti, in plus, ramane o reala mostenire de familie.

Descopera experienta culturala la un alt nivel, iar eu ca artist plastic voi impartasi in direct si cu bucurie momentul vostru demn de colectie din acea zi, tuturor invitatilor aflati alaturi de voi.

Introducerea
Vom avea un scurt interviu cu detalii despre protagonistii evenimentului si despre continutul tabloului.
Pregatirea detaliilor
De la alegerea peretelui pentru tablou, selectarea materialelor, momentul/amintirile inlcuse pe panza si pana la primirea lucrarii finale.
PERSONALIZARE si alte momente pictate
Fiecare eveniment este unic, iar cuplul poate alege sa apara in lucrare detalii speciale. O serie de lucrari pot fi create si dupa eveniment.

Introducerea

Primul pas. Interviul despre miri ne ajuta reciproc, astfel voi putea face cunostinta cu cei care vor avea momentul lor emotionant, pictat. Este important sa impartasim anumite gusturi si alegeri pentru ca lucrarea finala sa fie pe masura personalitatii lor.

Vom alege stilul potrivit și dimensiunile pentru peretele camerei unde va fi expus viitorul tabloul. Nici o grija, recomandarile le prezint prin exemple clare. Ador sa aduc bucurie iubitorilor de arta, iar daca am sansa sa culeg din amintirile lor cele mai pretioase emotii prin culoare, atunci aleg sa vin personal la evenimentul tau, asa cum faceau odinioara marii artisti ai curtilor regale.


Pregatirea detaliilor

Al doilea pas. Detaliile pe care le voi organiza: moment, setup, experienta, lucrarea finala.

  1. Alegem impreuna momentul din zi preferat pentru a incepe pictura inainte de a veni invitatii
  2. Fara griji pentru ca voi amenaja un setup special si voi aduce toate materialele necesare picturii
  3. Bucura-te de emotia zilei alaturi de oaspeti. Vor fi incantati sa priveasca si sa afle noutati despre experienta picturala in timp real. Sunt obisnuita cu un ambient populat, mai mult de atat, interactiunea cu oamenii imi asigura o energie numai buna pentru inspiratie.
  4. Iata tabloul! Ultimele retusuri vor fi realizate in atelierul meu, iar in aproximativ 4-8 saptamani vei primi lucrarea finala pe care o vei putea pastra, cu siguranta, ca o amintire de neuitat. Voi pretui cu drag emotia ta, mai ales daca vei avea dorinta ta de a impartasi cu cei dragi experienta artistica la care am luat parte impreuna.

Personalizare si alte momente ce pot fi pictate ulterior


Evenimentul tau este unic, motiv pentru care lucrarea ta va fi complet personalizata.

Poti alege din cele 3 variante de panza (50x70cm, 60x80cm, 70x100cm sau o alta dimensiune). Pictura incepe cu protagonistii zilei, dar se pot adauga portrete din familie, siluete ale invitatilor sau colturi din natura.
Cu inspiratie din ziua voastra speciala, voi fi incantata sa transpun o amintire autentica intr-o piesa de arta.

INFORMATII  IMPORTANTE – direct de la artist

IMAGINEA IDEALA.

Poti fi fara griji, voi asigura o imagine cu stil si voi tine cont de atmosfera evenimentului tau.

Asezarea organizata a recuzitei si amplasarea materialelor va fi in mod profesionist. Voi avea nevoie doar de un spatiu de doi metri patrati pentru a picta pe sevalet.

ARTA CALATORESTE.

Cu siguranta voi putea calatori. Din fericire pot apela la ajutorul sotului meu pentru deplasari, astfel voi putea mentine tarifele de calatorie cat mai decente posibil. Pentru detalii putem discuta ulterior.

MOMENTE DIFERITE.

Interpretarea scenelor artistice sunt specialitatea mea. Daca sunt mai multe momente speciale pe care vi le doriti intr-o singura panza, voi face o lucrare in care voi incorpora armonic scenele alese de voi. O selectie generoasa de fotografii vor fi esentiale pentru inspiratia in crearea compozitiei finale.

PICTURILE COMANDATE.

Puteti solicita mai multe lucrari separate cu diferite momente din viata familiei tale. Iubesc continuarea unei idei, astfel colaborarea noastra poate continua si dupa ziua evenimentului vostru. Alegem impreuna seria de compozitii potrivite colectiei voastre de familie si transformam familia iubitoare de arta in colectionari cu o mostenire ampla.


Investitia

Procesul unic de creatie al artistei asigura originalitatea lucrarilor prin stilul propriu si personalizarea detaliilor. Impreuna cu lucrarea veti primi si certificatul de autenticitate fiind util la valorificarea tabloului in viitor.
 
Pictura realizata in timp real la evenimetul tau poate fi intre 1000 si 3000 de euro, in functie de orele de prestatie, dimensiunea lucrarii, complexitate si tehnica folosita. (timp/marime/dificultate/materiale folosite)
 
Colectionarii de arta AJG tind sa investeasca intre 1000 si 5000 de euro pentru experienta picturala comandata sau pentru lucrarile din colectia privata a artistei @anca_jitariu_gliga


Intreaga poveste star- to-finish redata in cateva cadre!

Momentul si lucrarea sunt create special pentru iubitorii de arta Andreea & Sami

Multumiri fotografilor!

@poptelecanionut si @visualart.film


JITARIU STUDIO – Artist Gallery, str. Tineretului nr.3, Floresti, jud.Cluj

Tel. 0731865979 / e-mail: contact@jitariustudio.com / jitariuanca@gmail.com

www.jitariustudio.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*