blog banner

VACANTA DE VARA LA ATELIER!

PROGRAMUL DE VARA 2020 VA AVEA LOC DOAR ONLINE IN DIRECT!

ATELIERE DE PICTURA SI GRAFICA 2019

CAND?

In luna Iulie si August vom avea programul de vara la atelierul de pictura si desen Jitariu Studio.

In fiecare zi de luni pana vineri de la ora 11:00 pana la ora 13:00 vom avea activitati de creatie artistica. In aceasta perioada vom experimenta tehnici de pictura si grafica cu diferite materiale folosite in scopul efectelor vizuale cat mai spectaculoase.

CUM?

Inscriere prin formularul de mai jos sau prin datele de contact. Specficati ziua  si varsta copilului si astfel veti avea locul rezervat in grupele organizate pentru copii. Grupa mica (varsta de 7 ani) este deja in formare pentru ziua de luni de la ora 11:00.

Conditii de inscriere: pasiune si devotament pentru pictura si desen.

CAT?

Se poate opta:

  • 1 sedinta: 1,5 h (90 min)
    Pret: 55 ron sedinta sau *4 sedinte consecutive cu abonament redus : 150 ron. (se pot opta pentru mai multe sedinte pe saptamana sau mai multe abonamente pe luna). Materialele sunt incluse.

sau

  • 1 sedinta: 2 h (120 min)
    Pret: 68 ron sedinta sau *4 sedinte consecutive cu abonament redus : 180 ron. (se pot opta pentru mai multe sedinte pe saptamana sau mai multe abonamente pe luna). Materialele sunt incluse.

IMPORTANT! * Sedintele din abonament care nu sunt onorate de cursant sunt considerate efectuate. Sedinta omisa se poate recupera doar prin reprogramare in aceeasi saptamana in limita locurilor disponibile.  Reprogramarea sedintei la cursul de pictura se poate face prin mesaj telefonic sau online cu cel putin o zi inainte.

*Se pot inscrie in programul de vara si cursantii care frecventeaza deja atelierul de arta Jitariu Studio.

ATENTIE! LOCURILE SUNT LIMITATE!

Va asteptam cu drag!

Detalii despre cursurile de pictura si desen dupa vacanta.

Formular de inscriere la atelierul de vara

Puteti specifica detaliile de participare la sectiunea mentiuni