blog banner

VACANTA DE VARA LA ATELIER!

PROGRAMUL DE VARA 2021 VA AVEA LOC IN ATELIER, DAR SI ONLINE IN DIRECT!

 

ATELIERE DE PICTURA SI GRAFICA 2021

CAND?

In luna Iulie si August vom avea programul de vara la atelierul de pictura si desen Jitariu Studio.

In fiecare zi de LUNI pana VINERI de la 11:00 la 13:00 vom avea activitati de creatie artistica IN ATELIER, iar ONLINE pe ZOOM doar la cerere in afara programului din atelier.

CUM?

Inscriere prin formularul de mai jos sau prin datele de contact. Completati formularul si veti avea locul rezervat in grupele organizate pentru copii sau  programul individual. 

Conditii de inscriere: pasiune si devotament pentru pictura si desen.

CE CONTINE UN CURS DE 4 SEDINTE?

In atelier:

 1. Pictura sau grafica cu indicatii personalizate in atelier.
 2. Prezentarea si folosirea corecta a materialelor din atelier, in functie de cursul ales.
 3. Un subiect ales de artist/saptamana despre tehnici in pictura sau desen (in functie de categoria cursului ales). Fiecare cursant in parte primeste un model diferit de urmat cu indicatii necesare pas cu pas in timpul orei. Lucrarea neterminata se continua urmatoarea ora, astfel respectam ritmul propriu de lucru.

     Cursantii atelierului cu frecventa de cel putin 3 luni pot avea:

 • Acces gratuit la tutorialele create pentru cursantii atelierului, astfel pot picta si in plus oricand in ritmul lor de acasa.
 • Expozitie de pictura organizata, publicata si promovata gratuit de Jitariu Studio. 

  Online:

  1. Pictura sau grafica cu indicatii in direct
  2. Suport permanent la cumpararea materialelor pentru pictura sau desen (prezentarea materialelor aici; cereti detalii suplimentare daca este cazul).
  3. Un subiect ales de artist/saptamana despre tehnici in pictura sau desen (in functie de categoria cursului ales). Cursantii primesc indicatii necesare pas cu pas in timpul orei, dar si dupa sedinta. Pozele cu lucrarile finale se trimit artistului, iar daca este cazul vor fi sugestii pentru imbunatatiri.
  4. Acces gratuit la tutorialele create pentru cursantii atelierului online, astfel pot picta in plus oricand in ritmul lor de acasa.
  5. Expozitie virtuala organizata, publicata si promovata gratuit de Jitariu Studio pentru cursantii atelierului online cu frecventa de cel putin 3 luni.

  CAT?

  Se poate opta:

  IN ATELIER:

  • Grupe copii

  1 sedinta: 2 h 

  Grup Nivel Incepatori>Pret: 70 ron sedinta pentru 1 sedinta/saptamana sau *4 sedinte consecutive cu abonament lunar redus : 200 ron

  Grup Nivel Avansati>Pret: 90 ron sedinta pentru 1 sedinta/saptamana sau *4 sedinte consecutive cu abonament lunar redus : 260 ron

  Materialele sunt incluse. La recomandarea coordonatorului fiecare cursant al cursului de pictura are posibilitatea sa aduca propriile panze pe sasiu (optional)

  • O persoana in cadrul unei sedinte

  1 sedinta: 2 h 
  alege optiunile 1 sau 2  

  1. 460 ron → 1 sedinta – fara abonament 
  2. 1700 ron → 5 sedinte – abonament 1 luna

  Toate materialele sunt incluse.


  IMPORTANT De Retinut:

  Pictura, desenul si tehnicile de creatie (pe sticla,ceramica,lemn, etc.) in cadrul atelierului sunt dedicate celor care fac sau nu parte din lumea artelor frumoase. Selectiile informatiilor teoretice si practice sunt specifice si mai ales in etape pentru fiecare participant, iar in functie de evolutie se adauga exercitii mai complexe.

  Singura conditie a atelierului este seriozitatea in angajamentul fata de arta, iar alaturi de pasiunea fata de creatie se va compune reteta perfecta pentru performanta.

  Grupa reprezinta minim 4 persoane, maxim 6 persoane.

  Grupele se stabilesc in urma inscrierilor online, telefonic sau direct la atelierul Jitariu Studio. Apelul telefonic inainte de inscriere este important pentru a confirma posibilitatea de participare, deoarece locurile pot fi deja ocupate.

  Inscrierea la cursurile de pictura si/sau desen este valabila din momentul confirmarii locului, iar inainte de prima sedinta fiecare participant este evaluat prin cateva lucrari trimise pe adresa de mail contact@jitariustudio.com pentru a stabili cursul evolutiei indiferent de scopul dorit (performanta sau hobby). Performanta inseamna teme acasa si o frecventa la atelier de minim 2 sedinte/saptamana din momentul recomandarii de catre coordonator.

  In ziua orei de atelier, cursantii sau tutorii cursantilor primesc un mesaj de reamintire a prezentei. In cazul in care un cursant nu poate fi prezent se anunta cu cel putin o zi inainte. Programarea sau anuntarea absentei sunt importante, deoarece se stabilesc anumite teme, materiale si locuri pentru fiecare participant.

  ↓ Prin abonament (sedintele sunt consecutive – una dupa alta, indiferent de saptamana)

  1. Sedinta prin abonament se poate recupera doar daca:
  • se reprogrameaza in aceeasi saptamana sau pana la finalul abonamentului, in limita locurilor disponibile
  • bifeaza prezenta inainte de excursia/vacanta deja programata in luna in curs
  • coordonatorul anunta amanarea unui curs

  2. Sedinta se considera onorata daca nu s-a anuntat telefonic absenta cu cel putin o zi inainte.


  IN ONLINE:

  • Grupe Copii – 1 ora/sedinta

  40 ron – 1 sedinta/saptamana sau
  120 ron – 4 sedinte/luna (220 lei total pentru perechea de frati/surori)

  • O persoana in cadrul unei sedinte

  2 ore/sedinta (pictura si grafica – incepator)
  alege optiunile 1 sau 2  

  1. 200 ron → 1 sedinta – fara abonament 
  2. 600 ron → 5 sedinte – abonament 1 luna

  CUM PROCEDAM ONLINE? ***Cursantul se aseaza cu spatele la camera, iar suportul trebuie sa fie inclinat sau pe un sevalet (unde se va aseza, fie hartia prinsa cu scotch de hartie pe un carton tare, fie panza pentru cursul de pictura – panza este optionala) astfel procesul de lucru al cursantului se va putea vedea de coordonator. Aceasta etapa va fi explicata si vizual in filmare. In lipsa suportului inclinat sau a sevaletului se pastreaza hartia pe masa, dar la fiecare etapa importanta se fotografiaza sau se arata la camera.

  *In cadrul abonamentului sedintele neonorate (absenta nereprogramata) de cursant sunt considerate efectuate (detalii specifice aici).

  FORMULAR DE INSCRIERE (*** inscrierile vor fi considerate doar ca rezervare, ulterior veti primi confirmarea locului)

  Pentru a participa la cursul de pictura, cursul de grafica sau ambele, trebuie sa completezi alegerea in FORMULAR


  Alte cursuri:

  Cursuri de pictura si desen in atelier dupa vacanta de vara

  Cursuri de pictura si desen online dupa vacanta de vara